Tuesday, 21 August 2012

3 Syawal 1433H - Harga Emas Meroket!

Contoh pergerakan harga emas menggunakan "Ultraman Fizikal"


















Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.

Rasanya belum terlambat lagi untuk saya mengucapkan “Selamat Hari Raya Aidilfitri”. Dengan RASA RENDAH DIRI saya ingin memohon ampun & maaf seandainya selama hampir 2 tahun Group ini ditubuhkan saya pernah tersilap atau terkasar bahasa dalam menyebarkan ilmu pelaburan emas fizikal samaada menerusi blog, facebook, seminar & lain2.

Bagi yang mengikuti perkembangan Group Kerajaan Emas di Facebook anda tidak akan terlepas Kisah Ultraman Fizikal ini bermula dari Episod 1. Kadang2 berniaga emas ni tak boleh terlampau serius kena diselitkan sedikit dengan humor & penerangan yang mudah.  Jadi para pelabur & pelanggan pun akan rasa seronok. Dengan ilmu emas yang betul anda akan sentiasa mendapat untung!

Buat rakan2 yang selalu sangat tanya soalan macam mana nak jadi jutawan dengan cara mudah & selamat tanpa pening2 nak buat sale, inilah jawapan paling mudah saya boleh bagi :

"Beli 2kg emas fizikal hari ini, InsyaAllah jika harga emas mencecah RM500/g anda akan bergelar jutawan pada tahun 2020".

Maknanya anda beli 2kg emas fizikal hari ini & anda jual 7 tahun akan datang anda akan bergelar jutawan! (itupun jika harga mencecah RM500/g – ramalan jer).

Apapun macam biasa nasihat saya tak ada jalan pintas nak kaya. Kena usaha! Yang kuat & gigih pasti berjaya. Nak berjaya bersama2 saya? No prob, hubungi saya ditalian 016-8615184. Jumpa lagi =)

Harga Emas telah melepasi paras "resistance" & dijangka akan meningkat lebih tinggi !!

No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.