Friday 8 April 2016

EBOOK/BUKU TERBARU (2016)


Alhamdulillah, dengan izin-Nya admin telah berjaya menyiapkan ebook terbaru PANDUAN PANTAS EMAS. Ini adalah buku ketiga tulisan admin selepas kali terakhir menulis buku tentang pelaburan emas pada tahun 2013.

Buku ini dihasilkan sebagai rujukan kepada pembeli emas Public Gold. Masih ramai yang tidak mengetahui perkara-perkara asas seperti posisi pembeli, harga rujukan untuk belian/jualan, lock harga, spread, GAP, Ar-Rahnu, pengiraan keuntungan, penggunaan analisis teknikal, fundamental dan banyak lagi.

Jika anda ingin membaca FREE preview ebook tersebut [KLIK DISINI]

Buat warga Sabah, jumpa anda sabtu ini!

SEMINAR PENDEDAHAN ASAS KEPADA EMAS FIZIKAL
Tarikh: 16/4/2016 (Sabtu)
Masa: 10:30am 12:30pm
Lokasi: Public Gold Kota Kinabalu (bersebelahan Maybank Alamesra)


Kenapa anda perlu hadir seminar ini?
First sekali, seminar ini adalah lebih kepada education mengenai teknik asas simpanan emas fizikal. Kebanyakan peserta seminar mengakui bahawa mereka tidak pernah terfikir tentang keuntungan apabila menyimpan emas fizikal. Kemudian teknik-teknik berniaga emas secara eksklusif akan didedahkan! Jadi sekiranya anda ingin tahu selok-belok perniagaan emas fizikal yang betul maka anda wajib hadir seminar ini.

CARA DAFTAR SEMINAR:
WHATSAPP NAMA PENUH anda dan hantar ke 016-8615184 atau boleh mendaftar secara online [KLIK DISINI] 

Penting: Admin akan "reply" WhatsApp anda dalam tempoh 24 jam (bukannya serta merta) untuk memaklumkan masih ada kekosongan tempat atau tidak. Tempat adalah terhad. Daftar sekarang!

Pertanyaan lanjut:
Adzlan Yusuf
Master Dealer (PG008610)
H/p: 016-8615184

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.