Wednesday 10 April 2013

Seminar Teknik Kaya Dengan Emas Fizikal (April 2013)

Tarikh
Masa
Tempat
27.04.2013    (Sabtu)
1030am – 1230pm

Bayaran Masuk : PERCUMA

Public Gold Branch (Kota Kinabalu)
Berhadapan 1 Borneo Hypermall,
(Sebaris Maybank Alamesra)
**Lot No. 19, Block B-10, Corner Lot 1st & 2nd Floor, Lorong Plaza Permai 1, Along Jalan Sulaman, Kota Kinabalu, Sabah.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.
Saya doakan ANDA semua semakin kaya dengan simpanan emas fizikal. Bagi sahabat-sahabat yang baru mengikuti perkembangan dunia emas fizikal, saya nasihatkan anda untuk membuat pembelian segera. Ini adalah disebabkan harga emas berada pada paras yang sangat rendah.

Harga emas jatuh sama seperti harga pada tahun 2011
Apa yang biasa berlaku sebelum ini sekiranya wang dicetak dengan dengan berleluasa harga komoditi emas & perak akan meningkat. 

Namun sebaliknya berlaku bagi tempoh 4 bulan kebelakangan ini. Salah satu punca kejatuhan harga emas adalah disebabkan pendekatan European Central Bank (ECB) yang mencetak wang & meminjamkannya kepada bank-bank.

Laporan Kerajaan Cyprus akan menjual rizab emas bernilai kira-kira $ 500 juta untuk membantu membiayai bailout Kesatuan Eropah baru-baru ini juga akan memberikan kesan negatif terhadap komoditi emas - sumber kitco.com

Berbeza dengan Quantitative Easing yang diamalkan oleh Amerika Syarikat apabila percetakan wang yang banyak berlaku wang tersebut digunakan untuk pembelian bon. Dua situasi ini memainkan peranan yang berbeza dalam pergerakan harga emas.

Jadi disaat kejatuhan harga emas yang hanya bersifat sementara ini, maksimumkan peluang anda untuk mendapatkan keuntungan dengan pembelian pada harga terendah!

Bersama Mr. Ag. Sufiyan
Saya ingin kongsikan kepada anda kisah sahabat saya - Mr. Ag. Sufiyan. Beliau merupakan seorang Pensyarah disebuah Universiti tempatan. Kali pertama beliau berjumpa dengan saya target hanyalah untuk menjadikan belian emas fizikal sebagai simpanan jangka masa panjang.

Namun semuanya berubah apabila beliau berjaya menguasai Ilmu emas fizikal. Terdapat banyak cara membuat keuntungan apabila bergelar Dealer Public Gold selain hanya bergantung kepada kenaikan harga emas.

Beliau telah berjaya menjual melebihi RM100,000.00 dalam masa 1 hari. Anda boleh menghubungi beliau ditalian 017-2366467 sekiranya berminat untuk menjadikan emas fizikal sebagai pendapatan pasif anda =)

"Print screen" transaksi yang saya muat turun di facebook
Sekiranya anda berminat untuk mengetahui tentang simpanan, pelaburan & perniagaan emas fizikal dengan lebih lanjut saya ingin menjemput anda semua untuk hadir ke seminar saya pada 27 April 2013.

Bagaimana cara utk hadir ke seminar ini?

Seminar ini adalah PERCUMA.
Tetapi sebelum datang kena register @ mendaftar tempat terlebih dahulu.
Untuk hadir, anda perlu sms ke h/p saya : 0168615184 butiran-butiran berikut :

1. Taipkan SEMINAR: Nama penuh
2. Tarikh dan lokasi seminar pilihan anda

Contoh SMS:
SEMINAR : Ahmad bin Abu, Kota Kinabalu.
Jika hendak register lebih dari 1 tempat duduk, hantar SMS seperti ini:
SEMINAR : 1. Ahmad bin Abu, 2. Halimah Sawa, 3. Halim Bawang, 4. Jamal Pak Tongkol, 16/09/2012, Kota Kinabalu.
Kemudian, saya akan memberikan maklumbalas samaada masih ada kekosongan tempat atau tidak (biasanya dalam tempoh 24 jam bukannya serta merta. Harap maklum).

Apa faedah datang ke seminar ini?
First sekali, seminar ini adalah lebih kepada education mengenai Teknik Asas Simpanan Emas Fizikal. Kebanyakan peserta seminar ini mengakui bahawa mereka tidak pernah terfikir tentang keuntungan lumayan apabila menyimpan emas, apatah lagi melihat teknik-teknik manipulasi harga emas bagi mendapat lebih keuntungan. Kemudian teknik-teknik berniaga emas secara eksklusif akan didedahkan! Jadi, sekiranya anda ingin tahu selok belok Perniagaan Emas & Perak Fizikal yang betul maka anda wajib hadir seminar ini.
No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.